Küçük Dünyama Takılanlara Fısıldadıklarım...: cenindim hasta oldum sizinle adam oldum!!!

18 Şubat 2008

cenindim hasta oldum sizinle adam oldum!!!

Şu anda haftasonu neler yaptığımı anlatırken içinde en az 10 gündür planlanan ve şehir dışından gelen 2 arkadaşın doğum günü partisi yaşanmışlıkları ve 1 gece ben de konaklı olan içki sofrası ve yaşanmışlıkları olmalıydı amaaa... Başroller de olması gereken 5 kişi yerine ben vardım. Plan nasıl mahvedilir, nasıl bir gece de hasta olunup misafire hizmet ettirilir kısaca geçeyim;
Cuma gecesi "yok yok bana gidelim" dedim ki daha geride 2 bekar evi daha vardı, bizim eve oldukça zıt istikamet de olan evden çıktık yola geldik bana.
-"Aman kızım yapma, kızııım masaya çıkma" telaşlı, "korkma Nilüü tırmalamaz" nakaratlı, "ayy rezil edecek bu ne biçim kedi şımartmışlar ailecek" diye içimden geçirmeli saatler içerisinde rakı sofrasına koyacak buzu da buzlukta bulamayınca ilk daralma geldi bana.
-"Sibelcim tirbişon getirir misin"
-!!!
-"Vardı di mi!!"
-(Ben mahçup bi edayla)
Vardı da arkadaşta kaldı:( (ben yanımda tirbişonumla geziyorum. Valla)
Sorun yoktu yanımızda Nilüfer'den onaylı Mustafa enişte vardı. Açtı;))
Yavaaş yavaş ortamdan uzaklaşır olmamı cuma mahmurluğuma verdim ki her cuma akşam 20.00 civarı uyur moda geçerim. Ama yataklar nasıl hazırlandı anlayamadan yanımda uyuyan Handecimle buldum kendimi. Cenin şeklindeydim ve karnımı kurtlar yiyordu. Iııyyyk oldum gece gece açtım gözlerimi başladım sıkıntıdan tepinmeye.
Bi cenin oldum, bi eşşek.
Bi eşşek oldum bi de cenin.
Sabah "ıyyk" sesime nihayet Hande'yi uyandırmayı başardım ve başladı bu konularda işi gereği bilgili ilaçcı arkadaşım beni 3 parmakla karın üstü ezip geçmeye. O yoğurdu beni, ben mayıştım ve sonrasında 1 saat de 1 günlük uykumu almış gibi uyandım. Misafirler kahvaltı hazırladı ben aldığım kokuyla öğürdükçe hamile şakaları yapıldı ki değildim. Ayıp oldu diye kalktım valla, hepden salmadım ama ayakta da duramadım. Hatta usulca kalktım bi ara; yorganımı topladım, eşikten çıktım, arkamı döndüm... İstikamet yorgan, hedef yatak ve ben aynı modda hedefi vurdum.
Öncesinden daha temiz hale evi getiren Handecim beni de arabaya attığı gibi araba vapuruyla karşıya geçirdi ve Sibel Esen teyzesine emanet edildi. Kendisi Handecimin annesi benim de taa çocukluktan az kahrımı çekmeyen Esoşş teyzem(ki biliyorum şu an bu yazıyı okuyorsun "anneee Sibel seni meşhur etti" dediğinde sen de bas bas bağırıyorsun di mi Hande'ye hehehheh!!)
Yoğurt çorbası, haşlanmış patates, pilav yendi. İlk defa o gün sıcak su torbasıyla tanışıldı. Sibel'e sıcak ortam hazırlandı, karşısına TV açıldı, Hande'den laptop ve yatağı o gecelik ödünç alındı(ama bu ne ilk ne de son defaydı). Sibel ilk defa hastalığı 1 gece de atlattı hasta değil de sanki şaka yapmıştı. Hem ev Hande tarafından toplandı, hem yatağı elinden alındı, hem de yatarak oohh vapur sefası yaşanmıştı.
Pazar sabahı hooop bi atladım yatağa "kalk" dedim "ben iyiyim, canım elmalı kurabiye çekti benim". Elmalı kurabiye yapıldı hihih:)) Ama yemedi tabi, Sibel'de yardım etti.
Olan doğum günü kutlamasına oldu, yalan oldu:(( Hatta sanki Sibel kaytardı diye bir de yalancı moda sokuldu. Sibel üzüldü 2 defa aradı ama Sibel hiç aranmadı herhalde kutlama şokuylaydı. Bugün pazartesi MSN'de olan doğum günü çocuğu bana hala bi nasıl oldun demedi. Yani Sibel yine düşüncelerine yenilmedi:((
Doğum günü arkadaşlarımı bilmem ama ben 1 yaş daha büyüdüm bu hastalığımda!!!

13 yorum:

Adsız dedi ki...

Canım iyiletiğine sevindim, ince narin nazenin arkadaşım:)Ama teessüf ederim feribotta ayakkabılarını çıkarıp ayaklarını ön cama uzatma keyfinden bahsetmemişsin :) Bide canım sıcak su torbası benim 4 yıllık kocam sağolsun soğuk kış gecelerinde ayaklarımın soğukluğuna dayana bilen tek meta:) tüm bekar hanımlara şiddetle tavsiye edilir bir kocaya görede bihayli kaprissizdir hehehe

angel dedi ki...

nazar bu nazar:))
ama hamilelik olsada hiç fena olmazdı hani:))hehe
güzel bi hafta olsun sibelimmmmm...

zehra dedi ki...

cok gecmiş olsun
............
mutlu ,saglıklı ,huzurlu
,aşk dolu ,sevgi dolu
cok guzel bir hafta
diliyorumm

Goksu dedi ki...

Ah benim kuzum , sen hasta mi oldun?:(Gecmis olsun...Bu ara eve erken gelemiyorum, bir arkadasim misafir onunla yemege falan gidiyorum, msn'e baglanamiyorum.Simdi daha iyisindir insallah!Uyyy yerim ben seni:)

Adsız dedi ki...

hayda ee benim neden haberim olmadı :( kız yoksa Cuma gecesi çıktın mı bana bak hayatta acımam ona göre söyleyeyim he :) ama yine de kıyamam ki sana ben meşmiş ossun annem.

Haa postun başlığına kopptumm deli karı seni :)

Sudamlam dedi ki...

çoook geçmiş olsun... biz büyüyoruz ve "dünya" küçülüyor maalesef... umarım daha iyisindir...

angel dedi ki...

Dostları olmalı insanın,
Aynen gemilerin limanlari gibi
Zaman zaman uğradığın
Yükünü boşalttığın
Dalgalar dininceye kadar beklediğin koynunda

Sonra açık denizlere uğurlamalı seni,
Geri döeceğin günü bekleme umuduyla
Bazen rüzgara o açmalı yelkenini
Yanağına konan bir öpücüğün coşkusuyla
Halatlarını çözmeli
Seni çok ama çok özlemeli

Dostları olmalı insanın,
Ermiş, bilge, hayatı ezbere okuyabilen
Düşünmediklerini düşündüren
Seni bir cambaz ipinde güvenle tutabilen
Gerektiginde senin için ateşi yutabilen
Yolunu ısıtan ustan olmalı,
Şekillendirmeyi öğretmeli hayatın çömleğini
Sana verebilmeli soğuk bir kış gününde
Üzerindeki tek gömleğini.

deneme 1-2:))umarım ulaşır!!!

ŞEKERPEMBE dedi ki...

GEZEMEDİM SENİ AMA
ÇOK GÜZEL YORUMLARINA TEŞEKKÜR ETMEK İSTEDİM. BAYILDIM. ÇOK DUYGULANDIM TOPARLANAYIM YİNE GELİR UZUN YAZARIM...

SEVGİLERİMLE

zeya dedi ki...

Geçmiş olsun. Bol mide bulantılı biri olarak evde misafir varken yatağa kıvrılıp içerdeki sesleri vicdan azabıyla dinlemeyi iyi bilirim.
Umarım iyisindir şimdi :)

ŞEKERPEMBE dedi ki...

BU SEFER SABAH SABAH GELDİM YAZIYI OKUDUM...
HEMEN ÖYLE 1 YAŞ DAHA BÜYÜME, BUNAR DAN ÇOK ÇOK KARŞILAŞMA İHTİMALİN VAR ERKEN YAŞLANIRSIN. HEMENCECİK BİR YAŞ DAHA BÜYÜME:))))
SONRA HAMİLELİKLE O KADAR KÖTÜ, IYKKKLI GEÇMİYOR HER ZAMAN, DENEYEBİLİRSİN YANİ, BİRİNCİ AĞIZDAN İTİRAF, HEMENDE SICAK SICAK FIRINDAN YENİ ÇIKTI...
AMA GEÇMİŞ OLSUN BENCE SEN ÜŞÜTMÜŞSÜN, SICAK SU TORPASI İLE TANIŞIKLIĞINI İLERLETEBİLİRSİN BİR SAKINCASI YOK İNAN:))))
ÇOK GÜZEL YORUMLARIN İÇİN TEŞEKKÜR ETMİŞTİM AMA O KADAR İÇTEN O KADAR GÜZEL YAMIŞSIN Kİ BİR KEZ DAHA DEMEDEN EDEMİYECEM....

SEVGİLERİMLE

laleninbahcesi dedi ki...

hehehehe mide bulantısı bizim kronik hastalığımız Sibelcim. Ne yazıl ki iki kızım da bana çekti ve ota moka mideleri bulanıyor. Ama dahası var, iki hamilelliğim de de hiç midem bulanmadı.
Elmalı kurabiye en favori kurabiyem, hiç mi kalmadı. .Bu aralar yorumda gecikirsem anlaki bilgisayar işgalde. Malum Gamzenin tatili taaa 10 Martta bitiyor. Öptüm seni

Adsız dedi ki...

geçmiş olsun canım.insanın böyle dostları olduğu sürece sırtı yere gelmez üzülme..sevgiler

muspar dedi ki...

uzun zaman sonra ilk defa ziyaret ediyorum seni..bloglara elim gitmiyo bu aralar..ama dönüşüm çok cavcav lı olacak:)) demek içtin içtin hasta oldun(daha doğrusu eziyet oldun) demek:))senin arkadaşların akıllanmamış anlaşılan.herhalde bu ilk değildir:)
görüşürüz sibelcim.yazın güzelmiş.yorumlarda sevimli.feminist bi site olmuş:)istersen benimkini sil:))