Küçük Dünyama Takılanlara Fısıldadıklarım...: son sobeyle yeni yıla merhaba((:

18 Aralık 2007

son sobeyle yeni yıla merhaba((:

Tahminimce yılın son sobesi bu!! Hem tatlı, içimde bir keyif olan sevgili Nalan'dan(Desertwind) geldiği için hem de tatil öncesi kendimi tanıma provası olduğu için 2008'e cevapsız sorular bırakarak çıkmak istemedim.

Yemek olsam ne yemeği olurum?
Kumpir olur; içimi açar dilediğince doldurup tıka basa doymasını sağlardım insanların. Ben kumpirim ben de çeşit çok, her damağa uygun bir şeyler mutlaka bulunur((:

Müzik aleti olsam ne olurum?
Keman olur; en etkileyici tınıları ben veririm. Yeri gelir ağlatır, an gelir zıplatırım insanları yerinden. Hem belki kendimi Sibel'e tanıtır keman derslerinde ona faydalı olurum((:

Araba olsam ne olurum?
Limuzin olur; en özel gecelerin ve özel günlerin tanığı olur "waww" sesleriyle ruhumu doyururdum((:

Aylardan hangisi olurum?
Nisan olur; baharı müjdelerdim herkese. Adımla çok şiire konu olur ve gözleri doldurur, yağmurumla toprağa ümit olur ve renk verirdim çiçeklere((:

Ayakkabı olsam ne olurum?
Spor ayakkabı olur; rahatlık kadar tüm gücümle hava şartlarına da ayak uydururdum. Yaz-kış vazgeçilmez olur her ayakta can bulurdum((:

Kıyafet olsam ne olurum?
Şal olur; omuzlarda asilliğimi korurdum. Aynı zaman da ısıtır, terlettiğimde ise zora koşmadan sandelye arkasında sallanırdım((:

Bitti ama benim için;) Benim cevaplarını merak edip sobelediklerim ise TatlıCadı Aslı, Angel Aslı, sudamlam ve şekerpembe :))
Ne zormuş başka birşey olmak. Küçükken sinek olmak isterdim; her yere girip çıkmak, havada uçmak, gizli kalan şeyleri su yüzüne çıkarmak adına sinekli hayaller kurardım. Şimdiye kadar çoktan ölmüş bir sinek olacaktım ama o kısacık hayat bana neler sunar, ne kadar mutlu ederdi beni bilmem!!

Bu gece yola çıkacak ve rutin saatine kadar da iş yerinden çıkamayacak biri olarak valizimi hazırlamadığım gibi bir de akşam saatine sıkıştırdığım manikür randevusuyla rekora koşuyorum. Çok hevesli olup da ne alıcam yanıma kaygısını yaşamamak uğruna gerçeklerden kaçarak kendini sıkıntıya sokma rekoru benimki. Vallahi((: Ben her hususta böyleyim diyebilirim. Sıkışık iş yapmayı sevmeyen biri gibi gözükerek önceden planları yapar, uygulama kısmını fazlaca sona bırakırım. Yumurtanın sıkça dayandığı son dakkacılardanım.
İstanbul'da görüşme imkanımız olursa birkaç arkadaşın yüreğiyle bir gözüne de değip karşılıklı muhabbetle şöyle keyif çayı içeceğim. TatlıCadı Aslı'm, Cumhur'um ve Ediş'im... Nasip bakalım;)
Önümüzde ki 2 haftaya dair söylenmedik bir söz bırakmak istemiyorum. Bloğuma olan bağımlılığım bilindiği için kızlarca(kime gitsem gece sarhoş kafayla bile iki arada girer gezinirim bloglar arasında) "sakınn Sibel" şeklinde bir ön uyarı aldım bile:(( Halbuki daha birşey söylememiştim(nerden bildiler ki nasıl aklınıza geldii)!! İşte bu sebeple; herkesin bayramını kutluyor ve 2008 senesinin güzel sürprizlerle hayatı daha yaşanır kılmasını diliyorum.
Sevgiyle ve sağlıcakla...

12 yorum:

...Aslı Cadısı... dedi ki...

Çok güzel olmuş bu sobe yanlızda dediğin gibi çok zor bişeyler olmak insan bunca yıl kendine alışınca:):) Mutlaka haberleşelim burdada:)

Adsız dedi ki...

Merhaba sevgili Sibel ;)

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Ben de şimdiden bayramınızı kutluyor, iyi tatiller diliyorum.

Sevgiler

angel dedi ki...

Kemanın en güzel tınısı,şalların en asili;)
sen gez eglen ruhunu doyur...
Yeni bir yılda kaldıgımız yerden başlamak dilegiyle...
herşey gönlünce olsun..
Sevgiyle...

deep note:Benden sana küçük bi süpriz;)maillere bak arada...

Adsız dedi ki...

Merhaba ilgin için çok sağol..gayet iyiyim.uzun süredir bloğumla ilgilenemeyişimin sebebi misafirlerimin olması:)Üstüne bir de İkra eklenince gün içinde çok fırsatım olmuyor ama yazılarını takip ediyorum..yorum yazamasam da.öncelikle iyi yolculuklar ve iyi tatiller.Ardından hayırlı ve iyi bayramlar diliyorum.Herşey gönlünce olsun.Sevgiler:)))

laleninbahcesi dedi ki...

bakın kumpir bende olabilirmişim. Nalana teşekkür etmek lazım dı. Sobelerin en sempetiğiydi bu doğrusu. Bir de şal evet bana da çok yakın bir aksesuar. İyi bayramlar tüm sevdiklerinizle

Goksu dedi ki...

Hmmm...bu sobe ile anladim ki, daha bir cok yonunu bilmiyorum ben senin:)

Iyi tatilleerr!

ŞEKERPEMBE dedi ki...

gönlünce bir tatil olsun hatt abeklediğinden güzel geçsin. içinde bilmediğin güzel sürprizler olsun...

sevgilerimle

Sudamlam dedi ki...

biz sen gittin sandık damla ile.. o yüzden yılbaşı sonrası ziyaret ederiz diye düşündük..sobelendiğimizi de yeni gördük..umarım tatilin iyi geçiyordur...iyi seneler...

laleninbahcesi dedi ki...

yeni yıl , sağlıkla , güzellikle umutlarla gelsin. Tüm sevdiklerinizle daha nice yıllara

angel dedi ki...

Yeni yılda umutların gerçek, gerçeklerin mutlulukların sonsuz olsun! İyi Yıllar...

ha bi kimseler dadanmasın:))bizim deliler yetiyo demi:))kadro dolu
anladın sen;))öptümmmmmm

Adsız dedi ki...

Aşkım geldik biz umarım dönmedin arıycam sabah seni ne olur burdayım de :(

ŞEKERPEMBE dedi ki...

mutlu yıllar
yeni yıl yazını bekliyoruzzzzz
özlettin bak kendini

sevgilerimle