Küçük Dünyama Takılanlara Fısıldadıklarım...: bir karartı da olsa "şükretmek"...

6 Mart 2008

bir karartı da olsa "şükretmek"...

Cumaya bir iki, cumaya bir iki... Salı ve çarşama gününü, hep haftanın son günü hissederek değil, direkt son günü sanıp hayaller kurarak, bugün içinse hiçbir plan yapmadan nerdeyim ben bugün neydi günlerden modunda saniseyle saniyeyi eşitleyip, dakikayla yarıştırıp saati de önüme katıp yol alıyorum bilinmeyenlere. Bu haftasonu 2 aydır mutlaka gideceğim diyerek dört gözle beklediğim "Recep İvedik" filmine yine gitmeyeceğimi bile bile. Önce yer yoktu, sonrası çok yoğundu ve bu hafta da bir his Sibel yine izleyemeyecek diyor bu filmi. Nasip, ben sürprizlere bayılırım ne de olsa. İyi hoşta koşa koşa yoruldum bu hafta. Günler önceler öncesinde giderken, uğradığım hayal kırıklığı ve nedenini bilmediğim bu hızlı geçen günlere!!
Acaba...!! Hani hızlı ya...!!!
Amaan Sibel yorma yorma.
Günlerim güzel geçiyor. Babam 2 haftadır aralıklarla göz doktoruna geliyor ve güzel sonuçlarla dönüyor. Geçirdiği trafik kazası sonrası(2.5 yıl önce) tek gözü %20 civarında görüyordu. Yani yok denecek kadar yok aslında. Sadece bulanık bir geçiş bir karartısın babamın görüş alanında. Kornea nakli yaptırmamız şart görünürken babamın da titizlikle damlalarını kullanması sonucu galiba iyi sonuç aldık bu kontrolde ve kontakt lens ile durum halledilecek gibi dedi doktorumuz bize. Heyecanla BAY ailesi 8 Nisan gününü beklemekte:))
Bunu yıllar sonra duymak bizi çok şaşırttı. Kötüye yorduk kötüye alıştık ama kocaman bir kutuda sunuldu bize bu mutluluk. İçinde güzel düşünceler vardı, bolca tebessüm, şaşkın ama mutlu insanlar vardı. Bu kutudan babamın umudu çıktı belki de!!! Bizim bilmediğimiz; onun gücüydü bu hayali gerçekleştiren. Düşünüyorum da "umut yok" denilen için lanet etmeden bir gün bile off demeden şükreden babama bir hediyeydi bu işte.

7 yorum:

angel dedi ki...

Mutluluk, bakmaktir, saygi duymaktir, dinlemektir, guvenmektir, surprizlerdir... ve de en önemlisi şükretmektir...
Nefes almak,görmek,yürümek...
lütuftur aslındada çogu kez bilemeyiz..
Hani balık suyun içindeyken bilmezmişya suyun kıymetini,o misal işte..
Baban pırıl pırıl baksın dünyaya..
Öptümmmmmmmmmmmm

Adsız dedi ki...

baban adına çok sevindim Sibelciğim.sabrın sonu ehr zaman mutluluktur.Şükretmeyi bilen mükafatlandırılır.ben buna inandım hep ve sabrettim,sabrediyorum.Zor olsa da kötünün içinden de bir mutluluk yakalayabilmeli insan.Belki de babanın yaptığı gibi,sağolmasına şükretmesi gibi..Sevgiler.

ŞEKERPEMBE dedi ki...

ayyy sibel:)))!!!!...
nasılda sevindim, nasılda mutlu oldum anlatamam...
allahın mucizelerinin olduğunun bir kanıtı daha...
ne diyeyeim allah sizin o güzel gönüllerinize göre vermiş hayırlısı ile, dilerim beklediğinizden dahada güzel haberler gelir size 8 nisan... :)))))
hani derlerya aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz o azıcık karartı için şükreden baban pek çok insana örnek olmalı, yüreğinin güzelliği ile...

sevgilerimle

Sudamlam dedi ki...

zordur bilirim..hele görme duyusu olupta sonra kaybetmek daha da zordur :( çok sevindim iyi haberlere..bahar neşesi ve sürprizleri ile geliyor ailenize..

laleninbahcesi dedi ki...

böyle güzel müjdeli haberler duyunca içim bir hoş oluyor. Çok sevindim baban ve sizin adınıza. Artık günler geçmez baban için ama az kalmış 8 nisana. Sevgiler ve geçmiş olsun dileklerimle

Goksu dedi ki...

Aaaa , kuzu ben bu yaziyi atlamisim..yahu sende ne ketun kizsin, kizim gormedin mi yazimi niye paylasmiyorsun sevincimi diye kizmaz mi?

Gecmis olsun canim:)Cok sevindim banana.Remzi erel diye bir arkadasimin babasi (unlu bir gazeteciydi ama kimdi?) onunda gozu boyle bir kazada yaralanmis o da baban gibi gozlukle kurtulmustu.Cok sevindim:)hayat her zaman guzel ve gercekten supriz dolu...

Ece dedi ki...

Bugün rastladım size.Ameliyata bir hafta kala yakalamışım şans dilemek için.
Herşeyin çok iyi olacağını tekrarlayın içinizden.İnşallah olur falan değil, OLACAK diye düşünün.
Şansınız açık olsun, iyi haberleri yazarsınız gene.
Sevgiyle,