Küçük Dünyama Takılanlara Fısıldadıklarım...: Şşş Sibeell ".........................................."

5 Şubat 2008

Şşş Sibeell ".........................................."

Kimseyi değiştiremeyecek kadar küçüğüm ve değiştirmek istemeyecek kadar büyük. İnsanların her halini sevecek kadar geniş bir yüreğe sahip olan ben artık tanımak istemeyecek kadar korkak oldum. Güzel görünen çok şey varken güzeli güzel yapan asıl şeyleri kendimin yarattığını gördüm. Ben bu yaşı galiba ondan sevemedim. Düşünüp duruyorum nesine kızgınsın seni bu zamana taşıyan yaşının!! Elimdekilere. Buldum. Elimdekilere kızgınım.
Bugün, kendim gibi olmayı denemedim kendim gibi oldum. Alttan almadım, sırıtarak güne başlamadım, aman diyip toparlanmadım. Yaşamak için ne kadar zor yolu seçtiğimi fark ettim. İşim gereği sırıtmaktan salaklaşmışım. En nefret insan konumuna yaklaşmışım. İşim gereği yalan söylemekten gerçek hayata bunu taşımamış olmanın gururunu hep yaşardım herkese de anlatırdım. Artık ben usta bir yalancıyım benden korkun der kıkırdardım-kıkırdardık. Ama buna gülesim gelmiyor bugün, mutsuzum. Bu işi yaptığım için, alttan aldığım için, sahte güldüğüm için, sesli ağlayamadığım için, şşş susss şeklinde yaşayıpta duymamazlıktan geldiğim fısıltılar için çok çok şeyler için... Nefret ettim. Bu ben değilim.
Yazımı okuyanların içi sıkılır mı diye düşündüm!! Amaa kusura kalmayın. Bu hızla ben bu iş yerinden de taşınırım. Yine de sahtekar dünyada ve bir sürü güzel görünümlü "piss insanlarla" nasıl barınırım bilemiyorum. Şşşş "susss Sibel" diyen sesi de duyamıyorum. Kendi kendime arada tekrarlıyorum.
-Sibeelll sakin ol kızım.
-Anne yoruldum.

8 yorum:

cemce7 dedi ki...

Bence susma Sibel abla!...

Sustukça sen, sen olan seni tanıyamayacaksın!... (SÖYLEYENİ ANONİM)

Adsız dedi ki...

Canım benim ya hiç de sıkıcı değil bence akıcı ve benden birşeyler buldum. Hayat denen bir yuvarlak topta daha neler yaşayacağız kimbilir.Ama yazındaki gibi susma daima konuş, dök içini. Hişşt diyen o sese de aldırma. Sanırsam bizim tatilimiz gelmiş, konuştuğumuz gibi kanka atla gel gezelim dünyayı :) Sıkkın canı silkele o hayat dolu sesini daim kıl emi bebeğim. Kisses

Goksu dedi ki...

Ah be Sibel'im belki de buyukmek boyle bir sey!30 yasina gelince ben artik sizin icin egilip bukulmek istemiyorum demek belki de ...Eskiden zorunla da olsa gittigin kimi arkadas toplantilarina artik gitmek istemiyorum demek belki de...Oldugun gibi ol canim...seni seven , seni oldugun gibi kabul edecek ve seninle gelecektir:)GELDIM!

angel dedi ki...

Neler olmuş sibelciğime böyle??
iki arada sıkışıp kalmış bi ruh halin var sanki:(hani biri kalk gidelim der,diğeri...
İçinden ne geliyosa,nasıl geliyosa,onu yap onu yaşa!!!
hep derimya,
DÜNYA Bİ GÜN ODA BUGÜN!!!!
Sevgiyle...

laleninbahcesi dedi ki...

Sibel ben bu yazını okumuştum dün, hatta yorum bile yazdım sanıyodum. Anla işte lale ablanı. Sen içinden geldiği gibi yap. ŞŞŞT Sibel deme kendine. Sonra söyleyemediği sözler, insana gece yatağına yatınca , yastığına diken olup batıyor.Öptüm seni Sibellll

Sudamlam dedi ki...

ahh o sahte gülüşler...bir kere taktın mı o maskeyi yüzüne bir daha çıkarıp atmak zor oluyor.isteyip de atamayanlardanım ben..içimi saklamak için kullandığım maske yapıştı kaldı artık.henüz taze ise seninki çek çıkart ve at korkusuzca.bu arada dedim ki sibel ya avukat ya gümrük müşaviri :))

Adsız dedi ki...

canım benim hayat bu işte..bazen sus demek duygularına..düğümlemek kelimeleri boğazına..bence sen yapma ..ben yaptım ..ve tamamen sustum,susturdular..dur deme kendine canım..her anın tadına vararak yaşamak için...

ŞEKERPEMBE dedi ki...

HAYYALERİN UMUTLARIN
SENİ SEN YAPAN DEĞERLERİN
BUNLARDAN VAZ GEÇME...
YAPMAN GEREKENİ YAP...
AMA KENDİNDEN UZAKLAŞMA KENDİNE YABANCILAŞMA...

SEVGİLERİMLE