Küçük Dünyama Takılanlara Fısıldadıklarım...: boşlukları doldurmak amaçlı çıktım yola.

29 Şubat 2008

boşlukları doldurmak amaçlı çıktım yola.

Parmaklarımın ucundan dirsek kısmıma kadar enerji doluyum bugün. Neden bilmiyorum!! Yoğunluk en çok o kısımda. Neden bilmiyorum ama galiba havalar ısındı diye bi mutluluk var içimde((: Hep söylediğim gibi "ohh bee"... Minicik şeyleri büyük bir sıkıntıya dönüştürmüş olduğunu anlıyor insan; "ohh be"nin yarattığı rahatlığı ve içinde bıraktığı boşluğun büyüklüğünü fark ettiğinde. Bir ağırlık kalkıyor üzerimden. Üzerimden bir uçak geçiyor "ayy şimdi üzerimize düşecek" düşüncesi sonrası rahatlamasını bana bizzat yaşatıyor. İçim dışarıya teşekkür ediyor, doğaya milyonlarca kişiyle aynı anda haykırıp, allaha uzuuun dualar ediyor. Aslında hayat burada başlıyor ve tam burada, içimde bitiyor. Kalbimle beynim arası bir yerlerden yola çıkıp ellerimle dirsek arası bir yerde konaklıyor bugün.
Bu enerji arttıkça bacaklarım tekerlek takılmışçasına yoldan çıkmak istiyor. Ben bu hızla, kalbim de kudurmuşken çıksam yola, kilolar almış başını giderken, ben işten saatli çıkıp da spora gidemezken, hava da artık geç kararır iken... Çıksam burdan yola diyorum, 8-10 km. eve yürüsem varsam. Yürürken, ki sahil boyu bir şerit, burdan elimin uzandığı kadar uzak görünebilen bulutları yakalasam, yol boyu çocukları kovalasam, simitçi görsem yolda ki bu saatte görmem ama yemeden geçip gitsem, gider iken bir iki çift laf atsam ortaya, atılanları kimse toplamadan orta yerde bıraksam, kalanları yarına birikim yapıp kumbaraya atsam.
Saat şu an ....... çıkmama 1.5 saat kala beklenen saat geldiğinde aynı kalsam, aynı enerjiyle diyorum burdan çıksaaamm...
Önce Ezgi'yi aramak lazım ki onunla ortaya iki çift laf atmak, yolda kikirdeşirken ondan güç alıp ortamı kesmek lazım, hazır yola çıkmışken birkaç çirkin kiloyu belediye çukuruna atmak lazım. Boşlukları doldurmak lazım.
Hadi ben kaçtım((:

6 yorum:

Goksu dedi ki...

Ohhhh...bu mudur budur...mutluluk budur...aldigin nefesin keyfine varmak budur...Valla o yol 8 ya da 10 km ama seninle yurumek isterdim:)

Opuyorum kocaman!

Sudamlam dedi ki...

bu enerji hayra alamettir diyorum başka bişey demiyorum :))))

Adsız dedi ki...

hayatı dolu dolu yaşamak lazım.her anın tadına vararak.Başta beni bilerek ve beni severek.Benlikle yüzleşip,isteklerini gerçekleştirerek.Benliği doyurup,insanlara doygunluğun vermiş olduğu huzurla faydalı olarak..mutluluk içimizde..bilsek de hep uzaklarda ararız neden?

Nurum dedi ki...

ee kaçtın da neden geri gelmediiiin..bu enerji seni uçurdumu ki... :))

Adsız dedi ki...

sen gelde o zaman ne mutluluklar yaşıycaz meleğim :)

angel dedi ki...

yaaaaaaa sibeeeeel!!!senin bu sayfa bana gıcıkmı neeee??
yazıyom yazıyom hooop imhaa!!!
ben bundan sonra mail atacam sana,
sen artık kopya yapıştır bi zahmet:))
Yazıya,Bahar geldi sibel çoştu da yakışırmış başlık olarak:))
sen bu havayı geçir banada,
kesin bi e.şehir yaparız bizz;)
öptümmmmmmmm