Küçük Dünyama Takılanlara Fısıldadıklarım...: şarkı söylerim size "mırr..." İzmirceğ

17 Ocak 2008

şarkı söylerim size "mırr..." İzmirceğ

Ben İzmirli'yim. O zaman napıyoruz her İzmir'li gibi hasta oluyoruuzz. Evet ben de nihayet hastayım. Nihayet tabi, bekliyordum dört gözle. Gardımı almıştım yani baştan. O yüzden şaşırmadım, neden araştırmadım, "o kadar da dikkat ettim" sözlerini boş yere sarf etmedim.
"Kordon'da gezmeyi biliyosunuz ya, yaaa;)"
"Trafik yok ohhh 10 dakkada evde ne kıyak valla;)"
Tamam gereği neyse yaparız. Birlik var bizde, böyle de İzmirceğ hasta oluruz hep birlikte. Ana haberlere konu olan İzmir hastalığı şimdi benim bloğumda. İçimden bir ses kuss diyor, karnım bişiler mırıldanıyor, aklım hazırsın bekliyordun yılma diyor. İçimden ne gelirse bu ara onu yapıyorum. Şimdi İzmirceğ bu iş sürecek ortalama 1 hafta. E nerde kaldı benim hayallerim ben hep hamile iken kusmayı hayal ederdim:( Böyle boş boş değmiyor valla sırf milliyetçilik adına.
İşe geldim iş olmasa da, sonra kapris çekecek oda arkadaşım da yok ki yanımda. Yan odaya gitsem ilk uğrak yerim lavoba olunca yerimden memnunn düşünürken hımm "kime kapris yapsam "mırr"lasam" diye(öyle sesler çıkardım gece hep anneme) size geldim.
Anlatabildim mi beni dikkate alın burda herkes aynı ya beni kimse tınlamıyor kii ne yapayım. Beni kabul edermisiniz evinize Sibell hasta "mırrr..."
Hastayım hasta
Canım ister pasta
Gel gidelim dansa
Orda yersin pasta
"mırrr..." :((

7 yorum:

laleninbahcesi dedi ki...

sabah haberlerinde izledim. İstanbula da İzmirden gelmiş. Nazlı İzmirde öğrenciyken gerçekten de hiç hastalığı bitmez beni burada fitil ederdi. Geçmiş olsun hepinizeeee

angel dedi ki...

Kıyamam ben Sibel ciğime..
Yanında olsam sıcacık çorbalar yapar,garip ama işe yarar meyve çayları hazırlar bide kahkaha krizlerine sokardım seni:))
sabaha bişeyin kalmazdı...
Burdan anca bu kadar oluyo http://t6.imagechef.com/ic/imgout/samp80721ab1a93550a5.jpg
çabuk iyileş :)

...Aslı Cadısı... dedi ki...

Sibel ablacımmm geçmiş olsunnnnnnnn:) Pasta yok ama börek yolluyayım istersen:) Dikkat et kendine..İyice fena olmasın..

Sudamlam dedi ki...

öyle çok heveslenmeyim hamile bulantılarına 9 ay çekmiş biri olarak grip nedenli bulantılarla idare edin derim. çoook geçmiş olsun..ama nasıl yakalandınız siz? izmirli değil karadenizlisiniz siz. karadeniz kadını çok dayanıklıdır diye bilirim ben hep :)

Goksu dedi ki...

Uyyy grip mi olmus 5 cayim:)Dayan haftasonuna bir gun kaldi sonra biraz anne sevgisi biraz sicak limonlu cay biraz kitap bi iki film ve arkadaslarin seniziyareti ile gecer...Grip bence en guzel hastaliklardan biridir , evde mal mal yatabilecegin.(Gerci ben grip olunca taninmaz hale geliyorum ama olsun:)

angel dedi ki...

ateşine bakmaya geldim:))
daha iyisin demi...
öpüyorummmm çabuk iyileş diye:))

Sudamlam dedi ki...

merak ettik sizi...nasıl oldunuz?