Küçük Dünyama Takılanlara Fısıldadıklarım...: "hayatımın ucu kapalı" dedim. Sustum.

15 Kasım 2007

"hayatımın ucu kapalı" dedim. Sustum.

Hava kapalı, içim de bir kıpırtı var ama ucu kapalı.
Hayatta hayalini kurduğum her şey gibi geç gelenlerden yine başucumdakiler. İnsanın için de karmaşıklık yaratan cinsten. Hani o kursağında kalan. Hani seni köreltip, hissizleştiren biraz da. Mutlu olmayı bilmeyen, nankörlerden bu ara ben.
Gülsem bozulacak, inansam hayallerim kaçacak gibi geliyor bana. Hayat sanki yeni bir sınav açmış ve ben yine başvurusuz oturtulmuşum ön sıraya. "Bu fırsat kaçmaz" diyerek ön sayfa da kaldım öylece. Aynı şeylerden yorulmuş, kutucukları doldurmaktan yüreğim artık kör olmuş. İstemiyorum. Gidiyorum. Gidemiyorum. Mutsuz değilim, bilakis hayal gibi bir hayatı yaşıyorum. Üzerim de bir sürü renk var, siyah inanın en arkada.
Şimdi bir şey var ama rengini koyamadım. İsmi şimdilik içimde. Hayal edemeyeceğim bir sürprizle geldi ve "ben 14 yıl seni bekledim" dedi. Filmler de izler de ağlardım ama bilirdim ki vardı böyle aşklar. Dedim ki inanırım, ben de yaşadım. Film gibi, film gibi biten 14 yıl vardı benim başucumda, eskiden değeri çok olan. O beni anladı. Ben onu anlamadım. Bu kadar beklentisiz bir zaman seni kim yollamıştı dedim. "Sus" dedi. Sustum, susuyorum. Biliyorum, konuşursam kötü konuşurum ben; siyah önü çeker yine, bu siyah onu da boyar karalara. Söylemedi bunu hissettim, sustum.
Kimse! Kimse! dedim. Kimse beni sevmesin kızı erkeği öyle bir güçsüzlükle güç kazandım bu bitişte. Tam bitmedi demek ki. Bitti, bitti ki sonra yenisi başladı. Ona da dedim ben hazır değilim. O rüyaydı rüya gibi tuttu elimi, alnımdan öptü ve beni ertelediğim tüm tahlillerimi yapmak için şehrine götürdü. Canım ilk defa o kadar kan aldırdığım halde acımadı. Ama ona söyledim ben hazır değilim. Kolum mosmor 1 hafta oldu bakıyorum da ne çabuk geçmiş yıllar. Yılların verdiği acıyı vermedi bu morluklar. Damarım patlayacak gibi hissetmiyorum şimdi korkmuyorum da hastalığımdan o kadar. Aldığım kilolarımı bana hissettirmeyecek kadar ağır aslında. Büyük bir insan. O beni taşıyor ben omuzların da yaşıyorum biliyorum. Baktığım da aşağısı çok aşağıda kalıyor ve yukarısı sanki yok görünmüyor. İçim ne hissettiğini bilmiyor söylüyorum ona "orda kimse yok sorma sonra bana". Susturuyor beni. Beni susturmasını seviyorum. Seviyorumu kullandım ya şimdi; baktım yazıya, bu minik sevgiler mi büyükleri oluşturuyor yoksa. Çok oldu, ben unuttum.
Artık ağır gidiyorum, korka korka yolları soruyorum her defasında. Bilinmezlik olmasın diye aslında ben kıpırdamıyorum o beni sürüyor bazen yol boyunca. Ben sadece... Ayak bile uydurmuyorum.
Ama söyledim bir eve onu ve beni henüz yerleştiremem dedim. Susturdum onu, şimdi değil beni konuşturma dedim. Konuşsaydım belki hayalimi, bir zamanların hayalini bitirirdim. Düşünüyorum. Düşünmeyecek kadar yorgun ve açık yaşıyorum.

13 yorum:

Adsız dedi ki...

:)) GÜZEL BİŞEYLER OLUCAK GİBİ..UMUT VAR GİBİ..SUSKUNLUKLARIN BİTECEK GİBİ..YÜZÜN GÜLECEK GİBİ..İÇİNDEKİLERİ ACABALARI YENDİĞİN GÜN GİBİ LER GİDECEK GİBİ..

MUSTAFA...

Adsız dedi ki...

AŞK ey Aşk sen nelere kadirsin demek geliyor içimden umarım gerçek sevgiyi yakalamışsındır:)

Adsız dedi ki...

bazen ınsan hayatta sahıp olamadıgı renklere ozenır ama ulasamaz yada ulastıgı anda kapılıp gıtmıstır kendı sıyahına duyamaz dıger renklerı...sıbelcım canım arkadasım sen en guzel renklere layıksın eger bunu buldugunu dusunuyosan sahıp cık sıyah asıl oldugu kadar karanlıktırda ya asıllıgı senı sara yada karanlıgı yutar melek gıbısın hayatta en guzel beyazlar senın olsun:)

Goksu dedi ki...

Sibeeeeeel!Ben anlamadim.Ay zaten bu ara kafam hic calismiyor , bu yaziyi okuyunca iyice kafam karisti.

Simdi , biri sessizce yuregine mi dokundu, hii?Ay ne oldu , tam anlat!Ya da benim anlayacagim gibi bi cocuga anlatir gibi anlat:))

Eger anladigim dogruysa , bu kisi benim icin el ele sokaklarda yuruyerek gecir , tamam mi?:)

angel dedi ki...

Havada aşk kokusu vaaaaaaar!!!!
ben demiştim ama yaaaa:))
aşk kadınıyım ben aşşşşşşşşk
valla inandım buna,ben ki günler önceden sezmiştim bişiler hihi:)
Gönlünce yada gönlünüzcemi desem:)
güzel bi hafta sonu diliyorumm
öptüm
Sevgiyle...

Goksu dedi ki...

YASASIIIN!tebrik ederim.Simdi icindeki tum supheleri ruzgara birak gotursun ve bu anin tadini cikar...

Ya bu arada bunu falci sana soylememis miydi?:)

Adsız dedi ki...

Mutlu olmana sevindim:)
Endişelerin yaşadıklarından dolayı oldukça yerinde.endişelerinden korkmadan ama onların hayatını ele geçirmesine izin vermeden sevgini gönlünce yaşa..umarım senin için herşey çok iyi olur..

Sibel Bay dedi ki...

Arkadaşlar benimle ilgili güzel düşünceleriniz için ve yorumlarınız tek tek teşekkür ederim:)
Ama demiştim ya "hayatımın ucu kapalı" diye. Kapalıydı hazır olmayan bir yürekle ben gidemezdim ve kapalı bir gönlü bir erkek ancak 3-5 gün kaldırabilirdi.
Ben huzurluyum, başlatmamıştım zaten söylemiştim bu yürek hazır değil diye. Onun yolu güzel gönlüyle bir açık olsun ve benim yorgun kalbim de şimdilik böyle...!!!
Ben şu anda böyle daha mutluyum:)))

Goksu dedi ki...

Sibelcim, senin icin hayirlisi ne ise o olsun...Ama dur hele , belki kisa ait beyaz atli prensi biraz gonlunu dinlemen icin seni ozgur birakmistir;))

Adsız dedi ki...

ya şu son isimsiz tüm yorumlar sanırım bana; dropbydrop'a ait olmakla birlikte.. mazaretimi bildiriyorum; aklım karışık; yorgunum;işten yeni çıktım;bi de üstüne, pek bi çok yedim.. :D giriş yapmadan yazdım tüm yorumları iyi mi? :))

Goksu dedi ki...

Supersin:)Dinledim valla...ben icemem ama demli bir caya hic hayir demem:))

Adsız dedi ki...

Meleğim siboşum aşkım o kadar güzel yazmışsın ki yaşadım resmen birtanem. Hem konuştuğumuz gibi her zaman yanındayım canım dostum benim sen herşeyin en güzelini hakediyorsun

Adsız dedi ki...

merhaba...çok olmuştu sizi ziyaret etmeyeli..bir geldim ki taşınmışınız..güle güle oturuna geldim ben de :)) en iyisini yapmışınız, benim düşünüp de bir türlü el atıp yapamadığım şeyi yapmışınız..hayırlı olsun...