Küçük Dünyama Takılanlara Fısıldadıklarım...: Semih söz sende;))

27 Haziran 2008

Semih söz sende;))

Bu ara aklımca mevsime uygun bir şehir arayışı içerisine girdim.
Zonguldak, Erzurum, Fatsa...
İzmir malum ne Libya ne de cehennemi aratmakta!! Yanıyor bu güzel şehrin gavur insanları... "Yangın vaar!!" diye bağırmamak adına kısıtlamalarım devam etse de(öğlen yemeklerini şirkette yemek gibi) bu hafta soluk alma amaçlı alışveriş yaparak kısa bir ara verdim ev-iş arası süregelen hayatıma.

(Alışveriş maceralarımı da az önce yazlık evim mikro-pc'de anlattım Sibelce...)
http://www.mikro-pc.com/

Ama öyle bir heyecan varmış ki!! Ne sıcağa teslimdi ne de spor yapmaya engel... Geçtiğimiz Çarşamba toplu aerobik hareketlerine ben de katıldım Türkiye ile!! Hocamız Fatih Terim önderliğinde hop oturduk hop kalktık(:

Milli ruhumuzu, cebimize son dönem marşlarımızı, dilimize güne özel hovarda laflarımızı:) ve de Türkiye'nin gururu takımımızı alarak çıktık yola. Birlik oldu tüm gönüller onlarla... Dillerden düşmeyecek bir şampiyonluk yaşattılar. Bir mutluluğu tüm ülke paylaşmanın önem ve güzelliğini tattırdıkları için dev kadroya sonsuz teşekkürler. Türkiyemiz'in bunaltıcı havasını!! bize unutturup biraz nefes aldırdılar.


Bu da benim haftalar sonunda zihnimde kalan en sevdiğim sahne((((((:

Hehe

Hehehe

8 yorum:

...Aslı Cadısı... dedi ki...

O sahne benimde en sevdiğim sahne valla. Keşke Almanya içinde yapabilseydik:( Dün çok sinirliydim ama şimdi geçti bende emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum:)

İyi hafta sonları. Kocaman öptüm:)

Adsız dedi ki...

o sahne benim de en sinir olduğum sahne ya :)
aerobik tanımı ise muhteşem gerçekten.Tam anlamıyla tüm Türkiye tek yürek olmuştu.Ve bunu maçlarda da olsun görebilmek çok sevindirici bence.Hele o gollerde tüm semtin haykırışlarını,apartmandakilerin zıplayışlarını duyup ailece kucaklaşmak gibisi yok.Umarım 2010 da daha da iyi sonuçlar kazanırız.Milli takımımızla ne kadar gurur duysak azdır bence.Sonsuz teşekkürler....

zehra dedi ki...

ne güzeldi dimi avrupa ruyası almanya kabusa cevırdı hoş ama nasib diyoruz
:))))
______________
yasasınn cuma geldi
mutlu haftalar
mutlu tatıller

Ece dedi ki...

Maç öncesi 'inşallah bu sefer silâhlar patlamaz' diye dua ediyordum.Ama yenileceğimiz aklıma gelmemişti. Olsun Alman bile bizden korktu ya..
Aslan evlâtlar.Her şey helâl olsun onlara.
Sevgiler canım

david santos dedi ki...

Very nice photo, my friend, very nice!
Happy day

laleninbahcesi dedi ki...

heheheh de benden, David Santos amcam da beğenmiş baksana . Onunla ilk kez Nalanda karşılaşmıştık. Yani uzaktan tanışıklığımız var.
Semih Muhteşemdi gerçekten de. Öptüm seni Sibelcimmm

uygarimizlahayat dedi ki...

Sibelimm yenilenmişsin, yeni dizaynın pek canlı olmuş, sıcak konusunda da hemfikiriz, yanıyor yanıyor... Ben kısmetse 20 gün sonra Karadeniz, Fatsa yolcusuyuz atla gel sende :)))öpüyorum canım iyi haftalar...

ŞEKERPEMBE dedi ki...

yazlık evine taşınmışsın, şimdi senin laışverişe çıkışın gibi snein yazlıkdamı ziyaret edecez sibel netmişki diyerek...
hehe
iyi haftalar ...

sevgilerimle