Küçük Dünyama Takılanlara Fısıldadıklarım...: "düüüt" internette ki bayanlar, bir araya!!

29 Nisan 2008

"düüüt" internette ki bayanlar, bir araya!!

Yoğun yoğun yoğun geçiyor günler. Öyle ki sayfama yazı yazmaya vakit bulamayacak kadar!! Biraz içim, birazda içimle bir canım sıkılıyor. Bir dizi asker hayatıma karşı birlik olmuş küçük mutluluklarımı bir bir vuruyor. Tanıdığım dediklerim yabancım olurken hiç tanımadığım birçok yeni yaşamla merhabalaşıyorum bu karmaşada. Bilmem hislerim oradan nasıl görünüyor ama buradan bakınca beni oldukça yoruyor. Sanki düştüm düşeceğim, sanki oyunlar içinde kalmış bir böceğim. Taşınmak var aklımda, kaçmak var uzaklara. İçimden feryat etmek geliyor, ediyorum. Susmayı istiyor içim, yerli yersiz sessizlikteyim. Bünyeme nasıl gelir bu durum bilmiyorum ama içimden geldiği gibi yaşıyorum bu ara. Bu aralar gönlümü eyliyor, hesapsız kitapsız düşünüyorum. Sustukça düşünüyor, düşündükçe kavga ediyorum ruhuma ters gelen herşeyle. Sesim ayarını yitirdi kendi içinde, bilmem dışarıdan nasıl duyuluyor!!! Duyuluyor mu sessizliğim. Tanıyan var mı acaba benden iyi beni!! Parmak kadar değerli mi acaba sizde izlerim!


Bu haftasonu da yeni bir blogcu buluşmasındaydım. "Cafe Ti"de(başımın üzerinde de çıkmış olduğu üzere) öyle mutluydum güzel arkadaşlarımla bir araya geldiğimde. Karşımda bu güzel günü düzenleyen sevgili Şerife oturuyor.

Bu mıknatıslı, içinde suda yüzen kabukların ve renkli çiçeklerin bulunduğu şirin açacak da Şerife'den bizlere hediye. Hediye paketlerinin üzerine kurdelayla iliştirilmiş değişik notlardan benim bahtıma çıkan yazı da burada;
"Şanssızlığa katlanabiliriz çünkü dışarıdan gelir ve tümüyle rastlantısaldır. Oysa yaşamda bizi asıl yaralayan, yaptığımız hatalara hayıflanmaktır."
Katılımın için çok teşekkürler... Uğurböcükü Şerife

Toplandık da mesafeler koymuşuz araya; garsonun düdüğüyle geldik biraraya;)
Garsonun demesi "internette tanışan bayanlar!! Sizden dışarıda da var(:" Yani kibarca bize "haydi bakalım bir araya" demese 5 biz, 4 diğer masa bi haber olacaktık orada((:










Kalkmak için birbirimizden destek alarak evimizin yolunu tuttuk. Ama içimiz rahat; Mayıs sonu yeni buluşmaya endeksli ruh halimizle giderken gayet keyifliydik. İnsanın kendine verebileceği en güzel hediyeyi sunduk biz kendimize o gün; yeni yaşamlara yelken açtık birlikte.

12 yorum:

angel dedi ki...

sibellllllllllll!!!
sanırım sen masaya sürdün ben yine kokuyu aldım:)damladım..
darısı bize güzelim..
unutmadan,garsonun,
"nette tanışan bayanlar"anonsuna bittim:))

Goksu dedi ki...

Huhuuu!Sibel'cim, evrende bir temizlik var galiba, senin ve benim hayati hallac pamugu gibi savuruyor.Temizlikler iyidir, elbet bir sey olacak insallah!Evde temizlik oldugunda babam evde hic durmazdi, galiba hakli fazla evde durmamak lazim.El alem ne derse desin hadi hadi hadiiii:)

Adsız dedi ki...

blogcu buluşmalarına yakaya karanfil olayını getirmek şart =)

Sudamlam dedi ki...

hehe biz de buluşacağız bu ctesi, hava güzel olursa tabi, iki gündür kış soğuğu var istanbulda :( sibel ya ne diycem.sana hiç kimse şampuan reklamında oynarmısın demedi mi bu güne kadar. ne kadar canlı saçların var ya..çok kıskandım :))

Adsız dedi ki...

selamm
canım ne güzel anlatmışsın buluşmamızı.:))) eh şu mayısın sonu gelsede bir daha buluşsak değilmiii,tadı damağımızda kaldı..sevgiler..

www.blogcu.com/anemonunmutfagi

nur ayday dedi ki...

Sibel'cim ne güzel görünüyorsunuz buradan anlatamam.. Ben hiç inanmazdım sanal dünyadaki arkadaşlıklara evliliklere ... ama kelimeler öyle güzel tanıtıyor ki insanların iç dünyalarını onları anlamak için hiç de gözlerine bakmanız gerekmiyor....

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

Sıbelciğim çok guzel bır gundu .Tekrar buluşmayı ıple cekıyorum .Sevgıler canım..

Adsız dedi ki...

canım siboşum benim hayat kaynağım
arkadaşın dediği gibi bazen temizlik yapmak lazım iyi gelir insanın ruhuna vedalaşmak lazım eskilerle onları atmalıki yerine yenilerini koyabilelim kaçmak lazım demişsin ama kaçarken insan ruhunuda yanında getiriyor o zamanda kaçmanın bir anlamı kalmıyor en güzeli ruhumuzu temizlemek hadi bahar geldi temizleyelim ruhumuzu yeni sayfalar açalım defterimizde bir öncekinden daha güzel anılar yazmak için birde demişsinya uzaklar yakın yakınlar uzak diye hangisi gerçek acaba biz kendimize uzaklaşıyor olmayalım neyse konuyu uzatmayayım belkide bilerek uzatıyorum kıskandım sizleri ne güzel toplanmışsınız gene toplanın ben sizi izleyeyim sanşlıyım çünkü senin gibi bir arkadaşım var sanşlıyım sayende bir çok kişiyle tanışıyorum burda yazmaktan asla vazgeçmeyin söz biter yazı kalır seni seviyorum ruhumun aydınlığı

uygarimizlahayat dedi ki...

CANIM BENİM NE GÜZEL İFADE ETMİŞSİN İÇİNDEKİLERİ, DUYGULARINI, TEKRAR HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER MAYISIN SONUNU İPLE ÇEKİYORUM, SİZLERİ TEKRAR GÖRMEK, SOHBET ETMEK İÇİN ÖPÜYORUM SENİ KOCAMANN... (SANA BİR NASİHAT İÇİNDEKİLERİ HİÇ DİNLEME, DAHA ÖNCE DUYGULARININ ESİRİYDİN, ŞİMDİ MANTIĞININ ESİRİ OL, EMİN OL DAHA MUTLU OLACAKSIN)

Adsız dedi ki...

Sibel'im Sibel'im, e biz de bekleriz cumartesi..
mevsim döngüsü diycem içindeki bu sallanan sandalyeye, diildir herhal. zira bahar geldi işte besbelli..
planların istediğin gibi gitmemesi mi desem? muallak mı? her ne ise dilerim çabuk geçsin, bilirim yorar insanı..

Adsız dedi ki...

Allah'ım biraz önce ben şiir mi okudum yoksa sadece bir düz yazı mıydı yoksa bu ikisinin karmaşası, sibelce bir şey miydi? Ya, bu cümlelerin bitiriyor beni ablacığım. Bu toplantılar yurt genelinde artış gösteriyor :) Dikkatimi çekmedi değil...

laleninbahcesi dedi ki...

valla çok güzel oluyo bu buluşmalar Sibelcim. Biz de dün akşam buluştuk yine. Çok hoş bir akşam oldu. Öptüm seni